25-29 липня 2022 р. викладачі кафедри підприємництва, торгівлі та логістики професор Сергієнко О.А., доценти Соснов І.І. та Білоцерківський О.Б. пройшли навчання для викладачів та координаторів курсу “Створення та розвиток ІТ-продуктів” від експертів Product IT Foundation for Education та компанії Genesis. Матеріали навчання в осінньому семестрі було успішно інтегровано в такі дисципліни:

1. Комерційна діяльність для студентів 4-го курсу спеціальності 076.

2. Технологічне підприємництво та біржова діяльність для студентів 5-го курсу спеціальності 076 (1 курс магістратури).

Заняття відбувалися у форматі змішаного навчання:

а) Навчання в живому контакті із викладачем і групою, що передбачало офлайн заняття, домашні завдання, перевернутий клас, розвиток soft skills (робота в команді, креативні задачі для команд, тренінгові вправи), комунікацію (обмін ідеями, peer-to-peer оцінка, зворотній зв’язок). 

б) Інтерактивний курс: симулятор та автоматизовані інструменти навчання, який містить онлайн-стажування; стандартизоване оцінювання і тести; відстеження та контроль; досвід і знання від практиків; самостійне навчання.

На офлайн заняттях під керівництвом доцента Білоцерківського О.Б. та аспіранта Самуся П.О. здійснювалася перевірка знань студентів, отриманих при вивченні інтерактивного курса;  виконання домашніх завдань щодо вдосконалення та подальшого розвитку стартап проєкту кафедри “Health helper”, що є IT-продуктом у галузі Healthcare. Зокрема, студентами описано цей продукт за  моделлю Lean Canvas, підготовлено план запуску продукту та ін.

Більшість студентів груп БЕМ-1019в, БЕМ-М1022, БЕМ-М1022з вже успішно завершили інтерактивний курс та отримали сертифікати:

Васльченко1
Лєснікова
Скомкина
Чижова
Гринько
Кобылина
Поліщук
Васильева
Вишневий
Ситий
Тимофєєв
Мещанінов
Рибалка
Подоляк
Котюк
Сивый
Осекіна
Єлисєєва
certificate Лаврик IT Copy